Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-07 10:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/studio-dn-6-april-motet-med-trumps-personliga-pastor/

VÄRLDEN

Studio DN 6 april: Mötet med Trumps personliga pastor

Paula White under morgongudstjänsten i pingstkyrkan ”City of Destiny
Foto: Anette Nantell

Här kan du lyssna på Studio DN 6 april: om det stora inflytande den väckelsekristna högern har på president Donald Trump.

DN Text
STUDIO DN  
Trots skilsmässor och otroheter: De väckelsekristna stöder Trump
0:00 / 16:34

I det första avsnittet av DN:s dagliga nyhetspodd, som finns ute 06.00 varje vardag, pratar programledarna Lasse Bengtsson och Sanna Björling med DN:s Washingtonkorrespondent Björn Af Kleen, som tillsammans med fotografen Anette Nantell gjort reportaget om president Trumps personliga pastor Paula White och hennes position i den amerikanska politiken.

Podden är gratis för alla. Lyssna här på sajten, i DN-appen eller på Radioplay eller andra  poddplattformar.

I DN-appen kan du välja att ladda ner och lyssna offline. Ladda ner Dagens Nyheters app för iOS här och för Android här.

Läs mer: Trumps andlige rådgivare Paula White: Fått uppdraget av Gud

Läs mer: Lasse Bengtsson och Sanna Björling leder DN:s dagliga podd

Ämnen i artikeln

DN podcast
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt