Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-21 08:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/11-arig-pojke-forsvunnen-sokinsats-vid-skola/

Sverige

Försvunnen 11-åring återfunnen

En 11-årig pojke anmäldes på måndagen försvunnen sedan han inte dykt upp på sin skola i Göteborg. Efter några timmars sökinsats meddelade polisen att pojken återfunnits välbehållen. 

DN Text

Polisen sökte efter pojken i närheten av en annan skola, där han senast skulle ha varit synlig. När han påträffades var det dock i Brunnsparken i centrala Göteborg.

– Det var en kvinna från allmänheten som var vaksam och la märke till honom i Brunnsparken. Hon tog honom till sig och ringde oss. När vi kom dit kunde vi konstatera att det rörde sig om den försvunne pojken, säger Andreas Odén, vakthavande polisbefäl, till Göteborgdirekt.

Det finns ingen misstanke om brott.

Ämnen i den här artikeln:

Göteborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt