Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-11 19:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/25-arig-man-dod-efter-krock-med-traktorslap/

Sverige

25-årig man död efter krock med traktorsläp

Under onsdagsmorgonen krockade en bilist in i ett traktorsläp på E65 i Ystad. Bilföraren avled i samband med krocken. 

Mannen i 25-årsåldern är död efter krocken som inträffade strax före klockan 8 i Marsvinsholm. Anhöriga är underrättade.

Det ska även ha börjat brinna i samband med krocken. 

– Vi har inga uppgifter om att fler har skadats. I nuläget pågår en trafikutredning som man sedan går vidare med och då få höra fler vittnesmål som kan ge en klarare bild av vad som inträffade, säger Patric Fors, presstalesperson polisregion Syd.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt