Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-13 12:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/30-tal-personer-inblandande-i-brak-i-oxelosund/

Sverige

30-tal personer inblandande i bråk i Oxelösund

Flera polispatruller skickades till Oxelösund efter larm om att ett 30-tal personer deltagit i storbråk. När polisen kom dit hittades en skadad person som fördes med ambulans till sjukhus. Det är ännu oklart hur illa skadad personen är.

TT Text

– Det är ungdomar som har bråkat, men jag har ingen exakt ålder på de som varit inblandade eller på personen som är skadad, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Det är inte känt vad som startade fredagskvällens bråk. Polisen söker vittnen eller andra personer som kan ha sett något vid platsen.

– Vi är på plats och det pågår ett intensivt arbete med att höra vittnen, säger Monica Bergström.

Det finns inga uppgifter om att några vapen skulle ha använts i bråket.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt