Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-20 00:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/arets-nobelkock-jag-ar-inte-stressad-over-att-laga-mat-till-1300-personer/

Sverige

Årets Nobelkock: Jag är inte stressad över att laga mat till 1.300 personer

Sebastian Gibrand har förberett sig i nästan ett år inför kvällens Nobelbankett.
Sebastian Gibrand har förberett sig i nästan ett år inför kvällens Nobelbankett. Foto: Emil Andersson

Ikväll gäller det för Sebastian Gibrand. Då ansvarar han för att maten är varm, vacker och välsmakande – och framför allt serveras i tid till kungen, Nobelpristagarna och de övriga gästerna vid Nobelbanketten.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in