Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 08:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/bengt-ohlsson-det-ar-harligt-att-fosa-sina-egna-problem-at-sidan/

SVERIGE

Bengt Ohlsson: Det är härligt att fösa sina egna problem åt sidan

Nej, det är inte Bengt Ohlssons hus som brinner. Men han tror sig veta hur några av hans vänner skulle reagera om det var så.
Nej, det är inte Bengt Ohlssons hus som brinner. Men han tror sig veta hur några av hans vänner skulle reagera om det var så. Foto: TT

KRÖNIKA. Om mitt hus brinner ner tycker jag inte att det är konstigt om somliga kompisar känner en ilning av upprymdhet. Jag tolkar inte det som ett uttryck för att de vill mig illa. De kanske bara känner en primitiv lättnad över att branden inte drabbade just dem.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.