Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 17:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/bengt-ohlsson-varfor-blir-jag-irriterad-over-att-tagen-gar-i-tid/

SVERIGE

Bengt Ohlsson: Varför blir jag irriterad över att tågen går i tid?

”Den kritiska punkten når jag några dagar senare, när de berättar på Ekot att tågen blivit punktligare under året som gått”, skriver Bengt Ohlsson.
”Den kritiska punkten når jag några dagar senare, när de berättar på Ekot att tågen blivit punktligare under året som gått”, skriver Bengt Ohlsson. Foto: Kevin Chang

KRÖNIKA. Jag tillsätter en inre haverikommission för att förstå varför jag inte blir glad över tågens förbättrade punktlighet, utan irriterad. Utredningen ger ett bekymmersamt svar, men jag har en väg framåt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.