Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-01 04:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/brandmannen-kampar-mot-elden-i-trangslet-alla-tar-ett-enormt-ansvar/

SVERIGE

Brandmännen kämpar mot elden i Trängslet: ”Alla tar ett enormt ansvar”

1 min 54 sek. Deltidsbrandmannen Therese Bredenberg är en av de som arbetar med att bekämpa den ännu okontrollerade branden i Trängslet, Älvdalen. DN är på plats vid brandstationen i Ludvika.

LUDVIKA. Bakom storbrändernas rökridåer utnyttjas räddningstjänstens alla resurser till bristningsgränsen. På brandstationen i Ludvika och i hela räddningstjänstområdet Dala Mitt har organisationen helt ställts om för att dels bekämpa elden i Älvdalen – men också för att klara det ordinarie räddningsuppdraget. Alla är på tå.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.