Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-15 11:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/brist-pa-vittnesmal-efter-mordet-i-biskopsgarden-de-vill-losa-saker-internt/

Sverige

Brist på vittnesmål efter mordet i Biskopsgården – ”De vill lösa saker internt”

En man i 20-årsåldern sköts ihjäl och en man i övre tonåren skottskadades i söndags kväll i Biskopsgården. Polisen hoppas få in nya vittnesuppgifter för att komma vidare i utredningen.
En man i 20-årsåldern sköts ihjäl och en man i övre tonåren skottskadades i söndags kväll i Biskopsgården. Polisen hoppas få in nya vittnesuppgifter för att komma vidare i utredningen. Foto: Lars Näslund

En ung man sköts ihjäl och en annan skadades svårt i Biskopsgården i Göteborg på söndagskvällen. Polisen saknar ögonvittnen till händelsen och trots upprepade försök har mannen som skottskadades inte velat prata med polisen. ”Vi jobbar i uppförsbacke”, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in