Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-25 14:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/dagens-nyheter-i-sociala-medier/

Sverige

Dagens Nyheter i sociala medier

DN Text

Dagens Nyheter (”DN”) har hos Myndigheten för press, radio och TV anmält följande databaser: Dagens Nyheter via Facebook.com, Dagens Nyheter via Instagram.com och Dagens Nyheter via Twitter.com. Varje databas består av ett eller flera användarkonton.

Facebook

Dagens Nyheter, DN Kultur, DN Sthlm, DN Sport, DN Resor, DN.Åsikt, DN Insidan, Jag Delar, Global Utveckling, Namn och Nytt, Filmfredag DN Kultur, DN Efter Jobbet, DN Ekonomi, Namn och Nytt, Hyfs & stil med Ribbing.

Twitter

Dagens Nyheter, DN Debatt, DN Kultur, DN Ekonomi, DN Sport, DN Sthlm, DN Resor, DN Ledare, DN Foto, DN.Åsikt, #JagDelar, @RefugeeSweden, Global Utveckling.

Instagram

Dagens Nyheter, @RefugeeSweden, Gulddraken, DN Sport, DN Sthlm.

Youtube

Dagens Nyheter.

LinkedIn

Dagens Nyheter.

Google +

Dagens Nyheter.

AB Dagens Nyheter har utsett Peter Wolodarski som ansvarig utgivare för samtliga databaser. Tf ansvarig utgivare är Caspar Opitz.

Utgivarens ansvar enligt yttrandefrihetsgrundlagen gäller bara för sådant innehåll som DN kontrollerar och publicerar.

Till våra databaser hör inte kommentarer eller inlägg som andra användare postar eller lägger upp i anslutning till vårt material och som inte granskas av oss i förväg. Exempel på sådant innehåll är retweets och svar på Twitter.com, gilla-markeringar, kommentarer och vän-feed på Facebook.com. Motsvarande gäller för reklambanners och annonser som inte kontrolleras av DN. Även om DN inte förhandsgranskar kommentarer som visas i anslutning till publicerat innehåll förbehåller vi oss rätten att radera kommentarer i efterhand.

Personer som kommenterar inlägg som görs i ovan nämnda konton ska förhålla sig till följande regelverk: Kommentarer som innehåller hat, hot och rasism kommer att raderas. Det är inte tillåtet att gå till personpåhopp mot andra i kommentarsfältet eller mot personer i artiklarna. Kommentarerna ska vara skrivna i god ton och handla om ämnet i artikeln. Länkar till sidor vars innehåll vi inte ansvarar för tas bort.

Användare som bryter mot reglerna kan komma att spärras från att kommentera DN-inlägg på det konto där kommentaren har publicerats.