Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-30 02:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/dn-lanserar-ett-ungdomspaket-for-alla-mellan-18-och-25-ar/

SVERIGE

DN lanserar ett ungdomspaket för alla mellan 18 och 25 år

Dagens Nyheter erbjuder nu ett ungdomspaket för alla mellan 18 och 25 år, för att de på ett enkelt sätt ska kunna ta del av kvalitetsjournalistik till ett förmånligt pris.

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

DN Text

Målgruppen som ungdomspaketet riktar sig till omfattar över 960 000 personer och många av dem studerar fortfarande. En tidningsprenumeration ligger därför kanske inte högst upp på listan av prioriterade utgifter, även om intresset för samhällsfrågor är stort.

– Många unga är samhällsengagerade och vill lära sig mer om sin omvärld. Samtidigt vet vi att många inte känner att de har råd med en tidningsprenumeration. För oss är det viktigt att de unga som vill läsa DN har möjlighet att göra det, säger Anna Åberg, chef för DN.se.

För oss är det viktigt att de unga som vill läsa DN har möjlighet att göra det

Många i målgruppen har kanske inte heller haft en relation till Dagens Nyheter sedan tidigare.

– Förutom att följa med i det offentliga samtalet, tror vi att det finns ett stort värde för unga i vår journalistik. Vi satsar mycket på guidande journalistik, baserad på forskning, i ämnen som stress, psykisk ohälsa och att hantera relationer privat och på jobbet, säger Anna Åberg.

Med ungdomspaketet får du som är mellan 18 och 25 år en digital prenumeration för 39 kronor i månaden fram tills den månad som du fyller 26 år. Prenumerationen går därefter över till ordinarie pris på 149 kronor. För att ta del av erbjudandet klickar du här.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt