Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-03 02:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/dn-lanserar-ett-ungdomspaket-for-alla-mellan-18-och-25-ar/

Sverige

DN lanserar ett ungdomspaket för alla mellan 18 och 25 år

Foto: Alexander Mahmoud

Dagens Nyheter erbjuder nu ett ungdomspaket för alla mellan 18 och 25 år, för att de på ett enkelt sätt ska kunna ta del av kvalitetsjournalistik till ett förmånligt pris.

Klicka här för att ta del av erbjudandet. 

DN Text

Målgruppen som ungdomspaketet riktar sig till omfattar över 960.000 personer och många av dem studerar fortfarande. En tidningsprenumeration ligger därför kanske inte högst upp på listan av prioriterade utgifter, även om intresset för samhällsfrågor är stort. 

– Många unga är samhällsengagerade och vill lära sig mer om sin omvärld. Samtidigt vet vi att många inte känner att de har råd med en tidningsprenumeration. För oss är det viktigt att de unga som vill läsa DN har möjlighet att göra det, säger Anna Åberg, chef för DN.se.

För oss är det viktigt att de unga som vill läsa DN har möjlighet att göra det

Många i målgruppen har kanske inte heller haft en relation till Dagens Nyheter sedan tidigare.

– Förutom att följa med i det offentliga samtalet, tror vi att det finns ett stort värde för unga i vår journalistik. Vi satsar mycket på guidande journalistik, baserad på forskning, i ämnen som stress, psykisk ohälsa och att hantera relationer privat och på jobbet, säger Anna Åberg.

Med ungdomspaketet får du som är mellan 18 och 25 år en digital prenumeration för 29 kronor i månaden fram tills den månad som du fyller 26 år. Prenumerationen går därefter över till ordinarie pris på 119 kronor. För att ta del av erbjudandet klickar du här.