Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-29 08:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/dn-laser-upp-sajten-for-alla-las-gratis-fram-till-eu-valet/

SVERIGE

DN låser upp sajten för alla – läs gratis fram till EU-valet

Foto: Nicklas Thegerström

Nu låser DN upp sajten för alla fram till 27 maj för att så många som möjligt ska kunna ta del av kvalitetsjournalistik inför och under EU-valet.

Här kan du ta del av kampanjen.

DN Text

DN erbjuder redan unga väljare mellan 18 och 25 år fri tillgång till DN digitalt fram till EU-valet i maj. Nu gäller samma erbjudande för alla, oavsett ålder. Prenumerationen avslutas sedan automatiskt.

Vår tid är politiskt turbulent och journalistik är viktigare är på mycket länge

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski beskriver valet som demokratins högtidsstund.

– Vår tid är politiskt turbulent och journalistik är viktigare är på mycket länge. Det här är vårt bidrag till att göra kunskapen om vad som pågår i samhället tillgänglig för fler, säger Peter Wolodarski.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

För att ta del av erbjudandet behöver användaren registrera ett konto på adressen dn.se/gratis. Kontot stängs sedan automatiskt den 27 maj, efter sista dagen av valet till Europaparlamentet.

Dagens Nyheter har i dag över 160.000 digitala prenumeranter. Tillväxten har möjliggjort flera redaktionella satsningar: En ny redaktion kommer att startas i Göteborg för att förstärka tidningens närvaro ute i landet, tre nya ekonomireportrar har anställts och en ny tjänst ”Lyssna på DN” har lanserats där du som prenumerant kan lyssna på reportage och artiklar direkt i appen.

Här hittar du alla DN:s artiklar om EU-valet 2019.

Ämnen i artikeln

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt