Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-22 13:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/dn-laser-upp-sajten-for-alla-las-gratis-fram-till-eu-valet/

Sverige

DN låser upp sajten för alla – läs gratis fram till EU-valet

Foto: Nicklas Thegerström

Nu låser DN upp sajten för alla fram till 27 maj för att så många som möjligt ska kunna ta del av kvalitetsjournalistik inför och under EU-valet. 

Här kan du ta del av kampanjen. 

Rätta artikel
EU-valet 2019

DN erbjuder redan unga väljare mellan 18 och 25 år fri tillgång till DN digitalt fram till EU-valet i maj. Nu gäller samma erbjudande för alla, oavsett ålder. Prenumerationen avslutas sedan automatiskt. 

Vår tid är politiskt turbulent och journalistik är viktigare är på mycket länge

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski beskriver valet som demokratins högtidsstund.

– Vår tid är politiskt turbulent och journalistik är viktigare är på mycket länge. Det här är vårt bidrag till att göra kunskapen om vad som pågår i samhället tillgänglig för fler, säger Peter Wolodarski.

Klicka här för att ta del av erbjudandet 

För att ta del av erbjudandet behöver användaren registrera ett konto på adressen dn.se/gratis. Kontot stängs sedan automatiskt den 27 maj, efter sista dagen av valet till Europaparlamentet.

Dagens Nyheter har i dag över 160.000 digitala prenumeranter. Tillväxten har möjliggjort flera redaktionella satsningar: En ny redaktion kommer att startas i Göteborg för att förstärka tidningens närvaro ute i landet, tre nya ekonomireportrar har anställts och en ny tjänst ”Lyssna på DN” har lanserats där du som prenumerant kan lyssna på reportage och artiklar direkt i appen.

Här hittar du alla DN:s artiklar om EU-valet 2019.