Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-13 13:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/drunkningstillbud-med-barn-i-katrineholm/

Sverige

Drunkningstillbud med barn i Katrineholm

Den pojke som var inblandad i ett drunkningstillbud i Katrineholm under måndagskvällen är vid liv och vid medvetande, enligt polisens presstalesperson.

TT Text

Det var strax efter klockan sex på kvällen som polisen larmades om att ett barn hittats i vattnet, varpå räddningstjänst tillkallades. Strax därpå tillkallades också en ambulanshelikopter till Katrineholm för att föra barnet till vidare vård.

Ännu är det inte klart precis vad som hände.

– Han ska ha hamnat under vattnet. Men nån såg det och drog upp honom, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen.

Vid 20-tiden på kvällen meddelade sjukvården att pojken var vid medvetande men under fortsatt vård.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt