Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-10 02:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/efter-sistaminuten-utspel-prestigebygget-skeppsbron-i-goteborg-riskerar-grundstotning/

SVERIGE

Prestigebygget Skeppsbron i Göteborg riskerar grundstötning

Socialdemokraternas gruppledare i Göteborg Jonas Attenius framför en informationsbild om Skeppsbroprojektet med det tänkta parkeringsgaraget markerat i rött.
Foto: Tomas Ohlsson

I kväll, torsdag, skulle kommunfullmäktige i Göteborg sätta punkt för det kraftigt försenade och fördyrade prestigeprojektet Skeppsbron.

Men i sista stund tvingade fyra partier fram en återremiss – och är redo att stoppa det omtalade parkeringsgaraget i p-bolagets styrelse.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.