Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 20:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/efter-tvarstoppet-alliansen-ger-klartecken-for-tillfallig-handbollsarena-i-frihamnen/

SVERIGE

Efter tvärstoppet: Alliansen ger klartecken för tillfällig handbollsarena i Frihamnen

En så kallad airdome, övrtryckshall, i Karlstad. En liknande planeras nu till handbollsklubben RIK i Frihamnen i Göteborg.
Foto: Göteborgs stad

En snabb konsekvens av att Alliansen valt att trycka på pausknappen för den stora arenafrågan i Göteborg är att det plötsligt råder stor enighet om att handbollsklubben RIK får sin efterlängtade – tillfälliga – arena i Frihamnen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.