Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-08 19:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/ett-bra-ledarskap-enda-sattet-att-fa-lugn-i-klassen/

SVERIGE

”Ett bra ledarskap enda sättet att få lugn i klassen”

”Saknar läraren ledarskap och kunskap så har det ingen betydelse hur lagstiftningen ser ut”, säger läraren Agnetha Winberg på Åsö grundskola i Stockholm. Eleven Fernanda Orbegoso håller med.
”Saknar läraren ledarskap och kunskap så har det ingen betydelse hur lagstiftningen ser ut”, säger läraren Agnetha Winberg på Åsö grundskola i Stockholm. Eleven Fernanda Orbegoso håller med. Foto: Jonas Lindkvist

Lärare som visar respekt och är goda ledare är de enda som kan få ordning i klassen. Det anser både elever och personal på Åsö grundskola i Stockholm. Men mer lagstiftning är det ingen som tror på.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.