Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 06:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/extremistkopplade-forskolan-haller-oppet-har-inte-vagat-beratta-for-min-dotter/

SVERIGE

Extremistkopplade förskolan håller öppet: ”Har inte vågat berätta för min dotter”

Dörren till den stängda förskolan står fortfarande öppen. Ännu på fredagen pågick verksamheten på den av förskolenämnden i Göteborg stängda förskolan till synes som vanligt.
Dörren till den stängda förskolan står fortfarande öppen. Ännu på fredagen pågick verksamheten på den av förskolenämnden i Göteborg stängda förskolan till synes som vanligt. Foto: Lars Näslund

GÖTEBORG. Förälder efter förälder kommer med sina småttingar. I hallen fullt av barnvagnar, vinteroverallerna hänger på rad. En liten flicka tittar nyfiket fram.

I extremismkopplade förskolan i Göteborg pågår verksamheten som om inget hänt – trots att kommunen beslutat om verksamhetsförbud.

– Jag har inte vågat berätta sanningen för min dotter. Jag har sagt att det kanske ska stängas ett tag för renovering, säger en mamma.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in