Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-04 01:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/fem-till-sjukhus-efter-grillexplosion/

Sverige

Fem till sjukhus efter grillexplosion

Fem personer har förts till sjukhus efter att en grill exploderat i Haninge söder Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Ingen av personerna ska dock ha några livshotande skador.

TT Text

Polisen larmades till Årsta havsbad strax efter 16 på midsommarafton. Då hade även en närliggande paviljong tagit eld, och som sedan släcktes snabbt.

Det är fortfarande oklart vad för typ av grill det rör sig om och varför den exploderade.

– Det är oklart hur det har skett. Det kan ha varit något i handhavandet, det vet vi inte, säger polisens presstalesperson Åsa Wallentin.

Polisen har inlett en undersökning om vållande till kroppsskada och allmänfarlig vårdslöshet.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt