Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-16 20:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/flera-till-sjukhus-efter-misstankt-mordbrand/

Sverige

Flera till sjukhus efter misstänkt mordbrand

Flera personer har förts till sjukhus efter en misstänkt mordbrand i en lägenhet i stadsdelen Navestad i Norrköping.

TT Text

Larmet om branden kom vid 19.30-tiden på söndagen och elden kunde snabbt släckas, skriver Norrköpings Tidninga r.

– Vi fick anledning att tro att branden var anlagd. Vi har gripit en person misstänkt för grov mordbrand, säger Johan Häggh vid polisen i region Öst till TT.

Den misstänkte, en man i 35-årsåldern, hade någon form av brännskada och har förts till sjukhus. Ytterligare ett antal personer fördes till sjukhus för kontroll.

Polisen har spärrat av vid lägenheten för en teknisk undersökning.

Ämnen i artikeln

Norrköping
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt