Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-09 20:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/grovt-valdsbrott-i-norrkoping-tva-gripna/

Sverige

Misstänkt mord i Norrköping – två anhållna

En man dog av sina skador efter ett bråk i en lägenhet i Norrköping sent på tisdagskvällen. Två män i 40-årsåldern som var i samma bostad är gripna misstänkta för mord.

TT Text

– Vi har inte kunnat få tag i några anhöriga, det är problem med den biten och det kan ta tid, därför har vi valt att ändå gå ut med med den skärpta brottsrubriceringen, säger Lars-Göran Nilseryd på polisens regionledningscentral.

Lägenheten är avspärrad för en teknisk undersökning och polisen ska fastställa identiteten på de inblandade, samt söka med hundpatruller efter eventuella spår kring byggnaden.

Det är oklart om något tillhygge användes i bråket på Vattengatan. Den skadade mannen fördes till sjukhus där han senare dödförklarades. Efter förhör har de två männen, båda cirka 40 år, har jourhavande åklagare beslutat att anhålla dem båda på sannolika skäl misstänkta för mord.