Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 00:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/hon-testades-positivt-hos-hedda-care-men-negativt-vid-karolinska/

SVERIGE

Hon testades positivt hos Hedda Care – men negativt vid Karolinska

En patient som lämnat ett positivt test för antikroppar mot covid-19 på privatkliniken Hedda Care fick motsatt svar från Karolinska universitetssjukhuset.
En patient som lämnat ett positivt test för antikroppar mot covid-19 på privatkliniken Hedda Care fick motsatt svar från Karolinska universitetssjukhuset. Foto: Magnus Hallgren

Agneta Garberg, 59, tillhör en riskgrupp för covid-19. Glädjen var därför stor när hon efter ett test på privatkliniken Hedda Care fick besked om att hon redan genomgått en covid-19-infektion.

Men ett andra test utfört vid Karolinska universitetssjukhuset gav ett helt annat besked.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.