Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Hus avspärrat i sökandet efter Örebrokvinna

Den 45-åriga kvinna som anmäldes försvunnen i tisdags är fortfarande borta. Polisen bekräftar nu att en person suttit anhållen i ärendet, men har släppts. Om misstankarna kvarstår mot personen vill åklagaren inte berätta.

– Det har funnits en person anhållen under en kortare tid den här veckan, men det finns ingen anhållen i dag, säger Åsa Hiding, kammaråklagare, till Aftonbladet.

Ett hus i området där kvinnan bor har också spärrats av, uppger tidningen.

I tisdags morse upptäckte anhöriga att kvinnan var spårlöst försvunnen. I hemmet fanns hennes personliga tillhörigheter kvar. Polisen inledde en förundersökning om misstänkt människorov.

Trots stora sökinsatser har hon inte hittats.

– Det är vår prioritet att hitta henne, säger Åsa Hiding.

Läs mer: Kvinna misstänks ha kidnappats i Örebro

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.