Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Tre döda när husbil och bil frontalkrockade

En husbil och en personbil har frontalkrockat utanför Lidköping i Västergötland. Tre personer dog i olyckan, uppger polisen. 

Vid 17-tiden på torsdagen kom ett larm om att en husbil och en personbil hade kolliderat på väg 44, strax söder om Lidköping. Vägen stängdes av vid olycksplatsen och trafiken dirigerades om. 

Olyckan inträffade i höjd med Siggetorp och det kom tidigt uppgifter om att personbilen brann, enligt polisens webbplats.

Senare gick polisen ut med uppgifter om att tre personer dog i olyckan: två kvinnor och en man. En man och en kvinna fördes också till sjukhus och kvinnan bedömdes sent på torsdagskvällen vara allvarligt skadad. Anhöriga har blivit underrättade. 

Trafiken stoppades i båda riktningar efter olyckan men var igång igen strax innan 20 på kvällen. 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.