Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-24 12:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/i-goteborg-spelas-partiledarstriden-upp-i-repris-jag-och-axel-stodde-nyamko-aktivt/

Sverige

I Göteborg spelas partiledarstriden upp i repris – ”Jag och Axel stödde Nyamko aktivt”

På tisdagskvällen höll en av kandidaterna till gruppledarskapet i Liberalerna i Göteborg, Axel Darvik, ett eget livesänt Facebookevent där han frågades ut av Ellen Österberg, som förmedlade tittarfrågor.
På tisdagskvällen höll en av kandidaterna till gruppledarskapet i Liberalerna i Göteborg, Axel Darvik, ett eget livesänt Facebookevent där han frågades ut av Ellen Österberg, som förmedlade tittarfrågor. Foto: Facebook

Två män och en kvinna tävlar öppet om att ta över Liberalerna i Göteborg. Ivrigt jämförs vilka partivänner som gör tummen upp på kandidaternas Facebooksidor – och vilka som avstår. 

Där gör sig indirekt stridslinjen från fjolårets oenighet om Jan Björklunds efterträdare åter påmind. Vinner Sabuni- eller Ullenhagfalangen?

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in