Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-02 01:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/i-goteborg-spelas-partiledarstriden-upp-i-repris-jag-och-axel-stodde-nyamko-aktivt/

SVERIGE

I Göteborg spelas partiledarstriden upp i repris – ”Jag och Axel stödde Nyamko aktivt”

På tisdagskvällen höll en av kandidaterna till gruppledarskapet i Liberalerna i Göteborg, Axel Darvik, ett eget livesänt Facebookevent där han frågades ut av Ellen Österberg, som förmedlade tittarfrågor.
Foto: Facebook

Två män och en kvinna tävlar öppet om att ta över Liberalerna i Göteborg. Ivrigt jämförs vilka partivänner som gör tummen upp på kandidaternas Facebooksidor – och vilka som avstår.

Där gör sig indirekt stridslinjen från fjolårets oenighet om Jan Björklunds efterträdare åter påmind. Vinner Sabuni- eller Ullenhagfalangen?

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.