Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-03-26 21:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/jag-ar-inte-bara-en-i-mangden/

Sverige

”Jag är inte bara en i mängden”

Bild 1 av 6
Foto: Anders Hansson
Bild 2 av 6 Sedan stjärnan 2015 är det gott om gäster för det mesta. Titti Qvarnström diskuterar bokningsläget med Eric Ferm.
Foto: Anders Hansson
Bild 3 av 6 ”Som chef måste man skapa en kultur. Dåliga vanor fortplantar sig”, säger Titti Qvarnström.
Foto: Anders Hansson
Bild 4 av 6 På lunchmenyn står bland annat skummig ärtsoppa med bondbönor, bacon och krasse.
Foto: Anders Hansson
Bild 5 av 6 Natur möter naturvetenskap i Titti Qvarnströms matlagning.
Foto: Anders Hansson
Bild 6 av 6 På Bloom in the Park får gästerna inte veta menyn i förväg. Det ger frihet i köket.
Foto: Anders Hansson

När restaurang Bloom in the Park fick en stjärna i Guide Michelin blev Titti Qvarnström historisk. För första gången sedan guiden började testa krogar i Sverige fick en krog med en kvinnlig kökschef den prestigefyllda utmärkelsen. ”Det är svårare att ta sig fram i branschen om man är kvinna och jag är stolt över att jag har lyckats”, säger hon.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in