Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-27 02:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/jag-kom-till-en-punkt-nar-jag-nadde-botten-nya-s-ansiktet-i-goteborg-om-kampen-mot-drogerna/

SVERIGE

”Jag kom till en punkt när jag nådde botten” – nya S-ansiktet i Göteborg om kampen mot drogerna

Sedan i maj i fjol är Viktoria Tryggvadottir Rolka kommunalråd för Socialdemokraterna i Göteborg. Här står hon framför porten till den vardagliga arbetsplatsen i gamla Rådhuset vid Gustaf Adolfs torg.
Foto: Tomas Ohlsson

Här står Viktoria Tryggvadottir Rolka.

Det var inte givet.

– Jag var en ungdom på glid och kom till en punkt när jag nådde botten, att förändrar jag inte mitt liv kommer jag inte att bli gammal. Det var en verklig insikt … jag höll på att dö flera gånger på slutet.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.