Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-16 05:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/just-nu-folj-vinterkaoset/

SVERIGE

JUST NU: Följ vinterkaoset

Bild 1 av 7 Busstrafiken i Stockholm stod så gott som helt stilla under delar av onsdagen. Här en SL-buss ur trafik, parkerad vid hållplats Fridhemsplan på Kungsholmen vid 14-tiden.
Foto: Kalle Holmberg
Bild 2 av 7 Flygtrafiken på Arlanda flygplats drabbades av många avbrott under onsdagen.
Foto: Johan Nilsson / Scanpix
Bild 3 av 7 Jämfört med normala dagar var det under onsdagen betydligt färre bilar som stod parkerade i Stockholms centralare delar. Här en bil under isolerande snö på Hantverkargatan på Kungsholmen.
Foto: Kalle Holmberg
Bild 4 av 7 Strandsatta resenärer på vandring från tunnelbanans ändstation i Skarpnäck i södra Stockholm mot Tyresö, en bra bit längre söderut. Anknytande busstrafik var inställd på onsdagskvällen.
Foto: Anders Bolling
Bild 5 av 7 Lastbil i diket på riksväg 77 på onsdagskvällen, mellan Rimbo och Knivsta. Polisen får dirigera trafiken som ska passera.
Foto: Johan Nilsson / Scanpix
Bild 6 av 7 Föraren av denna personbil uppges ha kunnat kliva ur sin bil oskadd, efter att den strax efter lunch på onsdagen nära nog körts över i Arboga av en lastbil.
Foto: Conny Sillén / Scanpix
Bild 7 av 7 Harald Schaffhauser, säkerhetsutvecklare på Arriva Sverige som sköter driften på Lidingöbanan, inspekterar en urspårad spårvagn på Lidingö.
Foto: Jessica Gow / Scanpix

Ett intensivt snöfall har drabbat södra delen av landet under natten till onsdagen. Nederbörden sprider sig norrut över dagen. Trafiken drabbas och SMHI klass 2-varnar för Stockholms län. DN.se rapporterar minut för minut.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in