Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Kor brann inne i ladugård

I en omfattande brand i en ladugård söder om Degerfors blev uppemot 25 kor innebrända.

Under onsdagseftermiddagen började ladugården brinna och elden spred sig snabbt. Runt 120 kor fanns inne i byggnaden, men räddningstjänsten hann bara få ut ett hundratal av dem. Inga människor skadades i branden som spred sig till en intilliggande byggnad, dock inget bostadshus.

Länsväg 204 var under några timmar avstängd, men strax efter klockan 18 öppnades en fil för passerande och senare på kvällen öppnades hela vägen.

Branden var tidigt på kvällen under kontroll, men släckningsarbetet beräknades pågå större delen av natten.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.