Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Kuggad på körkortsprov – körde hem

En man i 45-årsåldern gav sig iväg för att skriva teoriprovet för att få körkort. Han lånade en bil och körde själv till teoriskrivningen i Eksjö på onsdagen.

Det gick inte bra på provet. Mannen blev inte godkänd. Trots det satte han sig på nytt vid ratten och började köra hemåt – ensam i bilen.

Men på riksväg 40 stod polisen och stoppade den körkortslöse föraren, som nu är misstänkt för olovlig körning. Den anhörige som lånat ut bilen misstänks för tillåtande av olovlig körning, uppger polisregion Öst.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.