Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-13 06:19 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/laget-allvarligt-for-liten-flicka/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Läget allvarligt för liten flicka

Tillståndet är fortfarande livshotande för den tioåriga flicka som i onsdags hittades på botten av en badsjö utanför Borås, uppger presstjänsten vid Södra Älvsborgs sjukhus för Borås Tidning.

Flickan hamnade under vattnet när hon lekte tillsammans med två kompisar på Kypebadet. När vännerna förstod att allt inte stod rätt till tillkallade de vuxna som fick upp henne ur vattnet. Hon var då medvetslös.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.