Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-10 09:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/man-allvarligt-skadad-i-sparvagnsolycka/

Sverige

Man allvarligt skadad i spårvagnsolycka

En man i 60-årsåldern har blivit påkörd av en spårvagn i Majorna i Göteborg. Han fördes medvetslös till sjukhus i ambulans.

TT Text

– Det rör sig troligtvis om skallskador, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till Göteborgs-Posten.

Omständigheterna kring olyckan är än så länge oklara, enligt tidningen. Polisen utreder händelsen och har tagit den aktuella spårvagnen i beslag för undersökning.

Spårvagnstrafiken på sträckan stoppades ett tag, men var strax efter klockan 22 åter i gång.

Ämnen i artikeln

Göteborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt