Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 20:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/man-anhallen-for-dubbelmordet-i-mantorp/

SVERIGE

Man anhållen för dubbelmordet i Mantorp

Bild 1 av 2
Foto: Jeppe Gustafsson/TT
Bild 2 av 2 Till vänster: Förundersökningsledaren bekräftar nu att paret som mördades utanför Mantorp 12 juni blev bundna med tejp. Silvertejpen som användes beskrivs av åklagaren som ovanlig. Silvertejpen, som har en speciell struktur, verkar överhuvudtaget inte säljas i närområdet. Den kanske inte ens säljs i Sverige, säger förundersökningsledaren Pär Andersson. Till höger: Bild från brottsplatsen.
Foto: Polisen/TT

En man är anhållen för dubbelmordet i Mantorp utanför Linköping.

– Polisen systematiska och uthålliga kartläggningsarbete har lett fram till att vi lyckades identifiera en misstänkt man, säger vice chefsåklagare Eva Nemec Nordh, vid åklagarkammaren i Linköping i ett uttalande.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.