Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Grannar hörde rop på hjälp – bunden hittades

Grannar hörde en man i 20-årsåldern ropa på hjälp. När polisen bröt sig in i hans lägenhet i centrala Karlskrona på tisdagskvällen visade han sig vara bunden till händer och fötter och dessutom misshandlad.

Mannen berättade att det hade knackat upprepade gånger på hans dörr. När han till slut öppnade trängde sig två män in i lägenheten.

– De utövar våld mot honom och binder honom till händer och fötter. Sedan går de runt i lägenheten och tar saker från honom innan de lämnar och låser, säger åklagare Lena-Marie Bergström till TT.

Senare greps en misstänkt man och ytterligare en är anhållen i sin frånvaro. De två männen, som är i 20-årsåldern, är misstänkta för människorov. Den frihetsberövade mannen nekar till brott.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.