Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-06-18 13:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/man-hittad-dod-i-motala-1/

Sverige

Man hittad död i Motala

En man i 65-årsåldern har hittats död i en bostad i Motala.

– Vi fick ett larm via SOS om en avliden person i en bostad. Vi åkte dit tillsammans med ambulans och konstaterar att det finns en avliden person, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp men man har ingen misstänkt.

– Det råder en del oklarheter kring orsaken till dödsfallet. Det finns ingenting som säger att det är ett naturligt dödsfall och det finns heller inget som direkt tyder på att ett brott ska ha begåtts, säger Monica Bergström.

TT: Hade mannen några skador?

– Inte vad jag känner till. Inga skador som ska ha gjort det uppenbart att ett brott ska ha begåtts.

Polisen har knackat dörr i området och en rättsmedicinsk undersökning ska genomföras på platsen som har spärrats av i väntan på polisens tekniker.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt