Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-02 22:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/man-knivskuren-i-halsen-i-centrala-goteborg/

Sverige

Man knivskuren i halsen i centrala Göteborg

Under natten mot måndagen knivskars en man i 30-årsåldern på Drottningtorget, rapporterar Göteborgs-Posten

Polisen larmades till platsen vid 01.20 natten mot måndag. Enligt deras uppgifter ska det handla om en lättare knivskärning i halsen. 

– Han fick en lindrig skada i halsen, inte värre än att han inte behövda uppsöka sjukhusvård, säger säger Johan Josarp, vakthavande befäl hos polisen, till Göteborgs-Posten. 

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel, men tror att det kommer att bli ett svårutrett ärende eftersom målsägande inte velat berätta så mycket om händelsen, eller vad som föranlett den. 

Ämnen i artikeln

Göteborg
Västsverige
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt