Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-15 10:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/man-med-misstankta-knivskador-ford-till-sjukhus-i-goteborg/

Sverige

Man med misstänkta knivskador förd till sjukhus i Göteborg

En man med misstänkta knivskador har förts till sjukhus sedan han hittats bakom en fastighet i Norra Biskopsgården i norra Göteborg.

Det var vid 21-tiden som SOS Alarm fick samtal om att minst två personer setts blodiga och troligen skadade bakom en fastighet på Badvädersgatan i Norra Biskopsgården.

När en polispatrull kommer till platsen hittas en man med skador på ryggen och benen. Mannen, som är strax under 20 år, fördes till sjukhus i ambulans och det är ännu oklart hur svåra skador han ådragit sig.

Polisen söker fortfarande efter den andra personen och ytterligare tre som ska ha setts i samma område. Dessa tre ska ha sprungit mot Släktledsgatan, skriver polisen på sin webbplats.

Ämnen i artikeln

Göteborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt