Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-16 08:40 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/man-skottskadad-under-jakt/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Man skottskadad under jakt

En man har blivit skottskadad i samband med jakt norr om Härnösand. Enligt polisen har han blivit vådaskjuten av en annan jägare.

– Jag vet inte vilka skador han har, säger Erik Backlin vid polisen i region Nord.

Mannen, som är i 60–65-årsåldern, har förts till sjukhus i Sundsvall med ambulans. Han vårdas på intensivvårdsavdelningen, uppger sjukhuset.

Händelsen inträffade på lördagseftermiddagen. Polisen har skrivit en anmälan om vållande till kroppsskada och hållit förhör på platsen. Tekniker ska genomföra en brottplatsundersökning under söndagen.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.