Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 03:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/misstankt-dubbelmordare-tros-ha-lidit-av-allvarlig-psykisk-storning/

SVERIGE

Misstänkt dubbelmördare tros ha lidit av allvarlig psykisk störning

Morden skedde på Åsgatan i Linköping.
Morden skedde på Åsgatan i Linköping. Foto: Magnus Hallgren

37-åringen som misstänks för dubbelmordet i Linköping den 19 oktober 2004 kan ha lidit av en allvarlig psykisk störning både vid gärningen för 16 år sedan och vid undersökningstillfället, enligt den lilla sinnesundersökningen.

– Jag har pratat med min klient om det hela och både han och jag är positiva till att det genomförs en större undersökning, säger Johan Ritzer, mannens advokat.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.