Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Sverige

Misstänkt gripen för mord i Partille

När polisen ryckte ut till en trafikolycka där en bil kört in i mitträcket kunde man gripa en man i 35-årsåldern som varit anhållen i sin frånvaro, misstänkt för inblandning i mordet på en man i 40-årsåldern i Partille utanför Göteborg i går, skriver polisen på sin webbplats.

– Efter att mannen har hörts ska åklagaren ta ställning till om han ska begäras häktad, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson till GT.

Bilen som den misstänkte mannen färdades i var stulen och en kvinna i 25-årsåldern greps samtidigt, misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Det misstänkta mordet inträffade på måndagskvällen. Efter att polisen hade larmats till platsen hittade man en man i 40-årsåldern svårt misshandlad. Han avled senare på sjukhus av sina skador.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.