Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-04 18:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/misstankt-skottlossning-i-barslov-en-skadad/

Sverige

Misstänkt skottlossning i Bårslöv – en skadad

En person har skadats och förts till sjukhus efter en misstänkt skottlossning mot en bostad i skånska Bårslöv. Polisen rubricerar händelsen som försök till mord.

TT Text

Vid halv 10-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis och ambulans till Bårslöv utanför Helsingborg med anledning av att en person hört en smäll. När polisen anlände upptäcktes en skada på bostadens ytterdörr.

– Polisen ser på dörren att det är en skada och de misstänker att det är en skottskada. Tekniker är på plats och jobbar just nu, säger Kim Hild, polisens presstalesperson region Syd.

I samband med den misstänkta skottlossningen fick en person i bostaden en mindre sårskada i ett ben, förmodligen på grund av splitter.

– Personen fördes med ambulans till sjukhus för kontroll, säger Kim Hild.

På plats är också en sökhund och polisen knackar dörr i området för att få mer information. Polisen rubricerar initialt händelsen som försök till mord.

Flera personer ska ha befunnit sig inne i bostaden vid tillfället. Ingen misstänkt är gripen.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt