Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-21 19:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/niondeklassarna-manga-elever-mar-daligt-men-det-pratas-inte-om-det/

Sverige

Niondeklassarna: ”Många elever mår dåligt, men det pratas inte om det”

Skolkommissionen pekade nyligen på en rad områden som behöver förbättras i skolan. Elever på Rönninge gymnasium berättar vad de tycker kan bli bättre. Från vänster: Elias Hamra, Rita Zuhair, Carl Johan Königsson och Madeleine Johansson.
Skolkommissionen pekade nyligen på en rad områden som behöver förbättras i skolan. Elever på Rönninge gymnasium berättar vad de tycker kan bli bättre. Från vänster: Elias Hamra, Rita Zuhair, Carl Johan Königsson och Madeleine Johansson. Foto: Roger Turesson

Bra skolmat, mer inflytande och förståelse för elevernas stress skulle göra skolan bättre. DN:s Malin Hansson har träffat fyra elever som delar med sig av sina tankar om Skolkommissionens slutbetänkande och ger sina förslag på förändringsområden.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in