Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Olycksoffren i Karlskoga ännu inte identifierade

De fyra personer som omkom vid den svåra singelolyckan på länsväg 205 söder om Karlskoga natten till måndagen är ännu inte identifierade.

Olyckan inträffade vid tvåtiden på natten då en polispatrull fick se hur en sportbil kom körande i mycket hög fart. Patrullen tog upp förföljandet men fick aldrig kontakt med bilen. En kort stund senare hittade poliserna sportbilen brinnande vid vägkanten.

Bilen visade sig senare vara stulen.

Olycksoffren fördes till Rättsmedicinalverket i Linköping. Polisen i Örebro uppger för DN.se att de fyra i bilen ännu inte har kunnat identifieras.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.