Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-16 06:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/omfattande-brand-i-radhuslanga/

Sverige

Omfattande brand i radhuslänga

Sent på onsdagskvällen utbröt en omfattande brand i en radhuslänga i Höllviken i Vellinge kommun. Längan består av tio radhus och räddningstjänsten uppger att det brinner i två av bostäderna.

TT Text

– Vi har en brand i takkonstruktionerna i de två fastigheterna och vårt fokus har varit att begränsa så att det inte sprider sig vidare i den här längan och att försöka minimera skadorna invändigt, säger Joel Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.

Enligt Johansson har de haft bra effekt på släckningsarbetet

– Vi håller på och kämpar så att det kan fortsätta gå bra, säger han.

Enligt räddningstjänsten fanns det personer i åtminstone en av bostäderna när branden utbröt men det finns inga rapporter om personskador.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt