Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-17 07:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/oroligt-nar-polis-ingrep-vid-biltraff/

Sverige

Oroligt när polis ingrep vid bilträff

Stökigheter uppstod när polis stannade till vid en bilträff i Surahammar vid klockan 20. Det blev upprört inom en grupp på ungefär 150 ungdomar sedan patrullen stoppat en bil som kört alldeles för fort och omhändertagit en rad körkort.

TT Text

Någon sparkade sönder extraljusen på en polisbil. Flera patruller tillkallades, samt en polishelikopter som befann sig i närområdet.

– De håller på och skingrar sig där nu, det är någon polis kvar, säger vakthavande polisbefäl Mikael Lindgren till TT vid klockan halv tolv.

– De har förmodligen kört street race, det är vår misstanke.

Inga personer har gripits. Arrangörerna av det som polisen ser som en allmän sammankomst utan tillstånd har dock anmälts för brott mot ordningslagen.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt