Personbil sprängd i Trelleborg - DN.SE
Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sverige

Personbil sprängd i Trelleborg

Natten till lördag fick polisen i Trelleborg in ett larm om en hög smäll i Stadsparken. Polis som skickades till platsen fann en totalförstörd bil. 

Strax innan 03 natten till lördag larmades polisen till Stadsparken i Trelleborg där vittnen hört en hög smäll. 

På Spårvägen, i närheten av parken, hittade polisen en bil som man beskriver som ”totaldemolerad”. 

– Allt tyder på att bilen har sprängts. Den är nu tagen i beslag för teknisk undersökning, säger Stephan Söderholm vid polisen i region Syd. 

Någon eller några har åstadkommit en explosion som ”framkallat fara för annans liv eller hälsa eller omfattande förstörelse av annans egendom”, skriver polisen på sin hemsida. Ännu är ingen gripen misstänkt för brottet. 

– Vi har ingen misstänkt och ingen gripen. Vi har inga vittnesuppgifter förutom de om en hög smäll, säger Stephan Söderholm. 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.