Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-13 10:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-dementerar-att-forsvunnen-kvinna-i-tollarp-skulle-ha-hittats/

Sverige

Polisen dementerar att försvunnen kvinna i Tollarp skulle ha hittats

Avspärrningar under söndagens sökinsats. Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen fortsätter att undersöka ett område i skogen där fynd gjordes som kan ha med den försvunna 20-åriga kvinnan i Tollarp att göra. På måndagen var dock ingen sökinsats planerad. 

– Vi har inga indikationer på var vi ska söka, säger presstalespersonen Robert Loeffel.

Under helgen har fynd gjorts som polisen misstänker kan ha med den försvunna 20-åriga kvinnan i Tollarp att göra. Vad det är för typ av fynd och hur det går med analyseringen är ingenting som polisen ville kommentera på måndagen. 

Läs mer: 20-årig kvinna anmäld försvunnen i Tollarp

– Det kommer vi nog inte att kommunicera heller, med tanke på förundersökningen. Det har gått en del rykten om att vi skulle ha hittat kvinnan, men det är fel, hon är inte anträffad, säger Robert Loeffel, presstalesperson på polisens Region Syd.

Det område vid ån där fynden gjordes i helgen är avspärrat, och polisen kommer att fortsätta med undersökningar där. 

Enligt Loeffel har polisen arbetat mycket intensivt med utredningen, med ett stort antal utredare, kontroller och dörrknackningar. 

Kvinnan sågs senast i Tollarp sydväst om Kristianstad fredagen den 22 november.