Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-04 14:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/politikerna-sjalvkritiska-underkanner-stadens-skolplaceringar/

SVERIGE

Politikerna självkritiska – underkände stadens skolplaceringar efter rekordlångt nämndmöte

Föräldrar samlades utanför grundskolenämndens möteslokal för att visa sitt missnöje med skolplaceringarna i Göteborg. Här möter de politiker från Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Demokraterna och Miljöpartiet.
Foto: Tomas Ohlsson

Samma dag som grundskolorna har upprop i Göteborg samlades stadens ansvariga politiker till ett rekordlångt möte.

Högst på dagordningen stod de kritiserade skolplaceringarna och de ledamöter som mötte föräldranätverket innan det sex timmar långa nämndsammanträdet höll med om att processen får ett solklart: ”Underkänt”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.