Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-05 11:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/renen-rudolf-som-upptrader-med-tricks/

SVERIGE

Renen Rudolf som uppträder med tricks

1 min 40 sek. När Ulrika Andreasson var liten drömde hon om att lära djur roliga trick så att de kunde vara med i filmer. I dag har den drömmen gått i uppfyllelse. Hon tränar sin ren Rudolf som är med i filmen Sune i fjällen, som hade premiär i december.

När Ulrika Andreasson var liten drömde hon om att lära djur roliga trick så de kunde vara med i filmer. I dag har den drömmen gått i uppfyllelse – med ett något annorlunda djur. Hon tränar renen Rudolf, som numera uppträder på julmarknader och på bioduken.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.