Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-21 10:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-hanterar-krogarna-forbuden-mot-trangsel/

SVERIGE

Så hanterar krogarna förbuden mot trängsel

Ölhallen 7:an öppnade år 1900 och är känd för att vara den enda pub i Göteborg som får servera starköl utan att ha ett kök. Folkhälsomyndighetens nya regler gäller även här och Fredrik Eriksson måste numera se till att ingen trängsel uppstår.
Ölhallen 7:an öppnade år 1900 och är känd för att vara den enda pub i Göteborg som får servera starköl utan att ha ett kök. Folkhälsomyndighetens nya regler gäller även här och Fredrik Eriksson måste numera se till att ingen trängsel uppstår. Foto: Tomas Ohlsson

Ölhallen 7:an har plockat bort 40 sittplatser. Hotel & Ristorante Bellora på Avenyn drar ner på antalet gäster på takterrassen. Efter förra helgens inspektioner kämpar Göteborgs krögare för att inte bryta mot ett nytt unikt förbud mot trängsel, samtidigt som solen lockar fram efterlängtade gäster.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in