Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-19 04:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-kommer-du-bast-in-i-arbetet-efter-semestern/

SVERIGE

Så kommer du bäst in i arbetet efter semestern

Många känner sig lite trötta och har negativa tankar när de kommer tillbaka till jobbet efter semestern. Men det finns sätt att göra förändringen lättare att hantera.
Många känner sig lite trötta och har negativa tankar när de kommer tillbaka till jobbet efter semestern. Men det finns sätt att göra förändringen lättare att hantera. Foto: Claudio Bresciani/TT

Många kan känna negativa tankar när de måste lämna hängmattan för att åter sätta sig i kontorsstolen efter sommarsemestern. Psykologen och arbetsterapeuten Sandra Guteklint tipsar om hur du bäst hanterar förändringen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.